Cele mai cumpărate

Termeni si condiții

Iti recomandam sa citesti cu atentie acesti termeni si conditii de utilizare ai site-ului pentru a evita eventualele neintelegeri. Accesarea, vizitarea, folosirea si cumpararea produselor şi serviciilor prezentate pe acest site implica acceptarea acestor termeni şi conditii. Black Fluid Factory srl isi rezerva dreptul de a modifica continutul si/sau structura website-ului in orice moment si fara nici o informare prealabila.

Toate informatiile continute in acest site sunt proprietatea  Black Fluid Factory srl. Folosirea fara acordul in scris, a oricaror informatii, date sau fotografii, se pedepseste in conformitate cu legislatia in vigoare (administrativ, civil si penal).

Cum se pot face comenzi: online: www. blackfluid.ro sau telefonic: 0722 220 616

Momentan livrăm doar în orașul Iași!

Pentru a efectua o comanda prin intermediul magazinului online este necesar sa te inregistrezi, folosind o adresa de e-mail valida.

Alege produsul dorit, selectează greutatea și gradul de macinare, numărul de produse dorite, apoi dă click pe simbolul "Adauga in cos". Produsul va ajunge in cosul de cumparaturi.

Pentru vizualizarea produselor alese treceți cursorul pe simbolul “Produse in cos”, in partea din dreapta sus a paginii.

Te rugam ca inaintea efectuarii unei comenzi sa completezi atat datele tale de contact cat si adresa de livrare in sectiunea “Contul meu”.

Securitatea datelor personale si a informatiilor. Confidentialitate

Datele personale introduse de catre cumparator vor fi utilizate numai in scopul declarat al acestui site: facturarea, livrarea produselor comandate, confirmarea comenzilor, eventualele promotii, buletine informative, facilitarea comunicarii cu clientii sai, informarea acestora cu privire la functionarea site-ului, etc.

Pe site-ul www. blackfluid.ro, utilizatorul este responsabil pentru toate activitatile care survin prin accesarea contului si parolei personale. Societatea nu poate fi facuta responsabila pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale.

Black Fluid Factory srl garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic, dar nu isi asuma responsabilitatea pentru pierderile de informatii cauzate de orice defectiuni sau erori ale softului cu care este conceput si gazduit site-ul si nici nu garanteaza faptul ca site-ul, serverul/serverele sau mailurile expediate  nu contin virusi sau alte componente daunatoare. De asemenea, Black Fluid Factory srl nu raspunde pentru defectiunile care pericliteaza securitatea serverului pe care este gazduit site-ul.

Returnarea produselor

Produsele achizitionate la distanta se pot returna conform O.G. 130/2000.

Articolele alimentare (cafeaua prăjită și cea verde) nu pot fi returnate, conform legii: Ordonanta Guvernului 130/2000, Art. 12. Dispozitiile art. 3-4, ale art. 7-10 si ale art. 11: (1) returnarea produselor nu se aplica in cazul vanzarii de produse alimentare, de bauturi sau de produse de uz curent utilizate in gospodarie, livrate de catre comerciant la domiciliul, resedinta sau la locul de munca al consumatorului.

In cazul in care exista nemultumiri fata de produsele achizitionate clientul are dreptul sa notifice in scris Black Fluid Factory srl ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, în termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului. Renuntarea la cumparare este aplicabila doar clientilor persoane fizice (art. 2 lit. b). Legea mai prevede si faptul ca nu pot fi denuntate unilateral contractele de furnizare a unor produse care prin natura lor nu pot fi returnate sau care se pot degrada ori deteriora rapid (art. 10 lit. c). Notificarea in scris consta intr-un document semnat de cumparator si transmis electronic sau prin posta cu confirmare de primire catre Black Fluid Factory srl, la adresa mentionata mai jos sau in sectiunea "Contact", de pe pagina noastra de web  blackfluid.ro. Notificarea va include obligatoriu si contul unde se va rambursa contravaloarea cumparaturii (exceptand taxele de transport).

Clientul este responsabil sa se asigure ca produsele se vor returna in maxim 10 zile lucratoare de la primirea coletului, in caz contrar Black Fluid Factory srl poate refuza coletul. Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost receptionat, in ambalajul original (inclusiv folia protectoare daca aceasta exista), cu toate accesoriile/consumabilele aferente, fara a reprezenta urme de uzura, modificare sau consum, atat in cazul produsului cat si ale accesoriilor/consumabilelor ce il insotesc, cu etichetele intacte si documentele originale care l-au insotit (factura fiscala, instructiuni, etc.).

Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut si expedierea. La primire, coletul va fi verificat pentru a se constata daca indeplineste conditiile mai sus mentionate, in caz contrar acesta va fi refuzat. Astfel, vor fi refuzate coletele care contin produse in alta stare decat cea in care au fost livrate, cele care nu au fost returnate folosind acelasi serviciu de transport decat cel cu care s-a facut si expedierea, cele a caror returnare nu a fost notificata in prealabil, precum si cele care contin produse deteriorate in timpul transportului ca urmare a ambalarii necorespunzatoare.

In cazul indeplinirii conditiilor de mai sus, Black Fluid Factory srl va inapoia valoarea comenzii (exclusiv taxele de transport) in cel mult 10 zile lucratoare de la data returnarii produselor, prin transfer bancar in contul specificat de client in notificare.

Dispute si conflicte

Orice tentativa de acces neautorizat pe site-ul www. blackfluid.ro sau incercare de frauda vor fi raportate autoritatilor competente. Orice conflict aparut intre Black Fluid Factory srl si clienti se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila, prin intelegere intre cele doua parti. In cazul in care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu, iar solutionarea conflictelor este de competenta instantelor judecatoresti romanesti. Fiind de acord cu acesti Termeni si Conditii clientul isi asuma in totalitate aceste riscuri.

Modalități de plată

plată la livrare (ramburs)

transfer bancar

Livrare

Momentan livrăm doar în orașul Iași, transportul produselor se va efectua cu un mijloc de transport ecologic (bicicletă), costul livrării este 5 lei. Comenzile mai mari de 100 lei beneficiază de transport gratuit.

Livrare la punctul de ridicare X-Cycle (magazin partener), vis-a-vis de Kaufland Păcurari, este gratuită indiferent de valoarea comenzii.

Date companie:
Black Fluid Factory  srl
J22/590/07.03.2016
RO 35762506
Adresa: Aleea Mihail Sadoveanu, 32 D, Iasi
Tel: 0722 220 616
e-mail: contact @ blackfluid . ro